Termeni si conditii

Termeni si conditii de utilizare a site-ului microbit.city

Folosirea informatiilor oferite de acest site web constituie acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos. Prezentele informari reprezinta indeplinirea obligatiilor de transparenta impuse de legislatia romana in vigoare.

1. Informatii despre site

1.1 microbit.city este un site web ce prezinta informatii despre reduceri, promotii si oferte ale magazinelor din Romania si din afara tarii, in limba romana.

1.2 Prezentele termeni si conditii contin dispozitii obligatorii pentru orice utilizator al site-ului web microbit.city. Termenii si conditiile se completeaza cu dispozitiile Politicii privind datele personale.

1.3 In cazul in care nu sunteti de acord cu prezentele termeni si conditii, va rugam sa parasiti microbit.city. Orice accesare a site-ului microbit.city o consideram o acceptare a termenilor si conditiilor de mai jos si a Politicii privind datele personale.

1.4 Toate informatiile si articolele prezentate in acest site sunt bazate pe date, preturi si informatii facute publice de magazine online, publicatii online si alte surse de informare, care sunt citate de microbit.city in fiecare articol. Responsabilitatea cu privire la corectitudinea acestor informatii revine in exclusivitate autorilor lor. microbit.city nu are cum sa verifice fiecare informatie in parte.

2. Proprietatea intelectuala

2.1 Continutul si design-ul microbit.city, inclusiv look&feel-ul acestuia, articolele si bazele de date accesibile prin intermediul sau (denumite in continuare „continutul” sau „continutul microbit.city”), sunt proprietatea microbit.city si sunt protejate prin legislatia romana in vigoare cu privire la drepturile de autor si drepturile conexe.

2.2 Puteti copia si printa continutul microbit.city doar pentru folosinta dumneavoastra personala, in scopuri necomerciale.

2.3 Actiunile descrise mai jos nu sunt permise in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise si explicite din partea microbit.city:

a. reproducerea sau stocarea continutului, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei;
b. modificarea, publicarea, transmiterea, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea microbit.city;
c. indepartarea insemnelor care identifica dreptul de autor al microbit.city asupra continutului, daca este cazul.

2.4 Este interzisa orice utilizare a continutului microbit.city in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document sau de legislatia in vigoare. Cererile de utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de e-mail: microbit.city@onehost.ro.

2.5 In conditiile in care considerati ca un anumit continut aflat pe site-ul microbit.city incalca drepturile dumneavoastra de proprietate intelectuala, dreptul la viata privata, la publicitate sau alte drepturi personale, sunteti rugat sa trimiteti un e-mail la microbit.city@onehost.ro cu drepturile incalcate pentru a permite administratorilor microbit.city sa actioneze in conformitate cu dispozitiile legale conform legii 365/2002 privind comertul electronic.

3. Suspendarea accesului

microbit.city poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa blocheze accesul dumneavoastra la continutul site-ului sau la o parte a acestui continut.

4. Schimbari ale site-ului

microbit.city isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului sau. De asemenea, microbit.city isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.

5. Acces neautorizat

Orice acces neautorizat la elementele ne-publice ale site-ului microbit.city reprezinta infractiunea de acces fara drept la un sistem informatic si va fi sanctionata conform legislatiei romane in vigoare.

6. Informatiile puse la dispozitie de dumneavoastra

6.1 Informatia pe care dumneavoastra o furnizati despre dumneavoastra catre microbit.city va fi folosita doar in concordanta cu prezentele termeni si conditii si cu Politica privind datele personale. Sunteti singurul responsabil cu privire la prezentarea informatiilor intr-un mod corect si complet si cu pastrarea acuratetii informatiilor in cadrul microbit.city.

6.2 Sunteti singurul responsabil cu privire la datele personale dezvaluite de dumneavoastra. Limitele in care microbit.city proceseaza date cu caracter personal este explicat in cadrul Politicii privind datele personale.

7. Platformele de comunicare

microbit.city va pune la dispozitie posibilitatea de a ne contacta prin intermediul site-ului. Toate informatiile puse la dispozitie de dumneavoastra prin platformele noastre de comunicare vor fi folosite doar in concordanta cu prezentele termeni si conditii si cu Politica privind datele personale.

8. Garantii si exonerarea de raspundere

8.1 Desi in fiecare moment microbit.city face eforturi in vederea asigurarii calitatii si corectitudinii informatiilor publicate in site, microbit.city nu poate garanta, expres sau implicit, in privinta continutului publicat sub egida sa. microbit.city nu isi asuma raspunderea, in nicio situatie, pentru nicio dauna, pricinuita direct sau indirect, pentru nicio lipsa de profit directa sau indirecta (incluzand, dar fara a se limita la aceasta enumerare: daune pentru oferte sau reduceri neacordate/pierdute), suferite ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor furnizate de site.

8.2 microbit.city nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor furnizate de site. Deoarece pot aparea erori care nu ne apartin, vom semnala in articolele postate sursa informatiei si modul in care se poate face consultarea si verificarea datelor complete (specificatii de produse ori preturi; oferte, reduceri sau promotii, precum si regulamentul si valabilitatea acestora) accesand continutul unei surse externe. microbit.city nu va fi responsabila de continutul acestor surse externe sau de modificarea acestora.

8.3 Sunteti de acord sa exonerati de raspundere microbit.city pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acoperiti cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre dumneavoastra a clauzelor prezentelor termeni si conditii.

8.4 microbit.city poate fi folosit, de unii dintre partenerii sai, drept baza pentru vanzarea sau promovarea unor produse si servicii in mod direct sau prin afiliere. In aceastea situatii, eventualul contract dintre dumneavoastra si furnizorul de produse si servicii respectiv nu va implica in niciun mod microbit.city.

8.5 De asemenea, microbit.city nu garanteaza faptul ca sistemele informatice sau programele folosite pentru afisarea sau transmiterea informatiei pe site nu contin virusi ori alte secvente distructive de cod sau alte proprietati distructive.

9. Forta majora

microbit.city, afiliatii si/sau in general furnizorii de informatie catre microbit.city nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare in continutul furnizat pe site-ul nostru, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa acestora. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare tehnica a site-ului microbit.city, a diferitelor functionalitati cuprinse in meniul utilizatorilor, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele microbit.city, erorile de operare, greva etc.

10. Publicitatea si continutul furnizat de alte parti

10.1 Anumite parti ale continutului publicat pe microbit.city pot sa fie furnizate de terte persoane. De asemenea, in interiorul continutului microbit.city pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane. microbit.city nu este responsabil in nici o masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, microbit.city nu este responsabil de continutului paginilor externe la care se face trimitere din interiorul sau. Imaginea prezentata in articole poate fi uneori diferita de realitate.

10.2 Anumite legaturi catre pagini web sau magazine online pot contine un cod de afiliere de la diverse programe, prin care microbit.city sa fie recompensat pentru faptul ca a trimis acel client catre magazinul respectiv.

10.2 Este important sa discerneti inainte de a folosi informatia cuprinsa in mesajele publicitare daca vreti sa faceti o investitie sau orice alta actiune care implica folosirea de fonduri sau resurse proprii sau ale unor terti. Imaginea prezentata de mesajele publicate poate fi uneori diferita de realitate.

10.3 microbit.city nu trimite comunicari comerciale nesolicitate, in conformitate cu legislatia romana in vigoare. microbit.city isi rezerva dreptul de a trimite mesaje referitoare la activitatile sale catre adresele de e-mail cu care v-ati inscris pentru a avea acces la informatiile microbit.city sau la newsletter-ul microbit.city. Acestea vor fi identificate in mod clar ca provenind de la microbit.city si vor avea posibilitate de dezabonare gratuita.

11. Modificarea termenilor

11.1 microbit.city isi rezerva dreptul sa schimbe termenii si conditiile fara indeplinirea unor alte formalitati si fara vreo notificare prealabila sau ulterioara. Verificarea eventualelor modificari este responsabilitatea dumneavoastra, iar accesul in site dupa momentul modificarilor implica faptul ca v-ati dat acordul asupra noilor termeni.

11.2 Prezentele termeni si conditii se completeaza cu informatiile referitoare la procesarea datelor cu caracter personal ce pot fi accesate in Politica privind datele personale.

11.3 Noua versiunea a termenilor si conditiilor va intra in vigoare la data publicarii ei pe site.

11.4 Desi nu vom face notificari asupra schimbarilor termenilor si conditiilor, atunci cand vom aduce modificari esentiale prezentei politici, microbit.city va incerca sa le evidentieze grafic sau prin alte mijloace posibile in mediul electronic (acestea incluzand si serviciul de newsletter).

11.5 Este obligatia utilizatorului de a verifica periodic termenii si conditiile si a se asigura ca nu contravin propriilor sale interese. Daca se constata o astfel de situatie, utilizatorul este rugat sa inceteze de indata folosirea site-ului.

12. Legea guvernanta

Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentele termeni si conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi solutionat pe cale amiabila, iar in cazul in care solutionarea amiabila nu este posibila, va fi adus spre solutionare in fata unui mediator. In conditiile in care partile nu cad de acord asupra numirii unui mediator in termen de 15 zile de la notificarea litigiului, competenta va reveni instantelor romanesti de la sediul microbit.city.

Orice notificare catre microbit.city trebuie trimisa in scris electronic la microbit.city@onehost.ro