Smart Robot Car, bitbot cu IR si APP pentru Micro:bit V2/V1.5

Robotul inteligent Yahboom este dezvoltat cu cea mai populară placă micro:bit ca controler de bază.

Folosind ecranul cu matrice de leduri micro:bit ca întreg corp, întregul vehicul adoptă un motor metalic elaborat, baterie de înaltă calitate și suport solid pentru a crea un aspect compact și frumos.

Smart Robot Car
Smart Robot Car

Este controlat de controlerul de la distanță al aplicației mobile Android conectându-se prin Bluetooth: Bluetooth integrat.

De asemenea este oferit trei tipuri de cursuri cuprinzătoare: experimente simple pe tablouri de dezvoltare, experimente mai complexe pe plăci de expansiune și experimente interesante cu robotelul inteligent.

Este cea mai bună alegere pentru toți copii educatorii și amatorii.

Smart Robot Car
Smart Robot Car

Caracteristică

✓ Robotul inteligent Yahboom este o colecție de plăci BBC micro:bit, kit-uri de învățare și plăci de expansiune, permițându-vă să învățați micro:bit-ul de la cel mai simplu la cel mai complex.
✓ Modelul Robotelului este mic și drăguț. Majoritatea pieselor sunt conectate cu șuruburi, iar câteva piese sunt proiectate cu mufa anti-inversare, ceea ce face instalarea simplă și sigură.
✓ Placă de expansiune multifuncțională cu structură verticală a slotului ca șasiu al vehiculului, este echipată cu lumini RGB, senzori, sonerii, diverse interfețe de module și așa mai departe, în plus, poate conduce simultan 2 motoare DC și 3 servo-uri.
✓ Suportă mai multe funcții: urmărire, evitarea cu ultrasunete a obstacolelor, urmărire, decolorare ușoară, cântat, redare muzică etc.
✓ Poate fi controlat de o telecomandă cu infraroșu și o telecomandă APP pentru Android/iOS.
✓ Suportă programarea grafică, JavaScript, Python și alte metode de programare micro:biți
✓ Sunt oferite peste 30 de tipuri de cursuri experimentale.

Smart Robot Car
Smart Robot Car
Smart Robot Car
Smart Robot Car

micro:bit city
Microbit City. BBC micro:bit este un computer mic care poate fi programat pentru proiecte distractive. Deschis non-stop.